Laskutus- ja toimitusehdot

Laskutus- ja toimitusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 2 arkipäivää ennen kurssin alkamista. Muussa tapauksessa veloitamme kurssista täyden osallistumismaksun.

Koulutukseen on saavuttava ajoissa. Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä voi enää osallistua opetukseen, tulee hänen maksaa koulutuksesta täysi hinta.

Äkillisen sairastumisen tai tapaturman takia myöhässä peruuntunutta kurssiosallistumista ei veloiteta. Sairastapauksen tai tapaturman todistaminen edellyttää lääkärintodistusta.

Mikäli koulutusta ei ole maksettu ilmoittautumisen yhteydessä, kurssista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on normaalisti 14 päivää. Toimitamme kurssitodistuksen (todistus tai kortti), kun kurssimaksu on maksettu.

Kurssin peruuntuminen

Kurssin peruuntuessa Imperial Jade tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Imperial Jaden on perumistilanteessa esitettävä osallistujalle / tilaajalle vaihtoehtoinen mahdollisuus suorittaa kyseinen kurssi. Imperial Jade ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.